image/png;;;first-order-953.png

Első rendelésre vonatkozó árengedmények és kuponok
*A Gyors Start! kedvezmény a belépés napjától számított 10 naptári napon belül, csak egyszer vehető igénybe. A kedvezmény a következő termékekre nem vonatkozik: szakirodalom, bodykey csomagok, EXACT FIT csomagok, termékcsomagok és promóciós termékek.
* Ön döntheti el, milyen Gyors Start! kedvezményt szeretne igénybe venni: 10% kedvezmény a 100 PÉ- 199 PÉ értékű rendelésből, vagy 15% kedvezmény a 200-300 PÉ értékű rendelésedből!
* Ha első online rendelése eléri a legalább 100 PÉ pontértéket, elküldjük első Ajándék kuponját. Ezt követően az adott naptári hónapban minden leadott rendelése beleszámít a PÉ pontérték gyűjtésbe. Minden 100 PÉ után egy 1500 forint (áfa nélkül) értékű kupont adunk.

Az Ajándék kupon program feltéleit megtekintheti itt: https://www.amway.hu/business-info/rewards-incentives/first-order-discounts

image/jpeg;;;satisfaction-952.png.jpg

Megelégedettségi garancia
* Ha nem teljes mértékben elégedett egy termékkel, visszaküldheti a terméket, és mi díjmentesen kicseréljük, vagy teljes értéken beszámítjuk egy másik Amway-termék vételárába, illetve visszafizetjük a termék teljes vételárát. Ez a garancia nem vonatkozik: (i) a nem rendeltetésszerűen, nem normál háztartási célra használt, (ii) szándékosan megrongált vagy nem megfelelően alkalmazott termékekre, (iii) azokra az Amway-termékekre, amelyekre meghatározott visszaküldési idő vonatkozik; (iv) azokra a termékekre, amelyekre kifejezett írásos garanciát vállaltak.

image/png;;;brands-952.png

Amway márkák
* Forrás: Euromonitor International Limited; Vitaminok és étrend-kiegészítők, kiskereskedelmi forgalom világszinten, százalékos lebontásban, 2019.
* Forrás: Euromonitor International Limited; 2020-as Szépség- és testápolás adatbázis, prémium kozmetikai és prémium bőrápolási kategória és alkategória, éves értékesítés világszinten 2019-ben.

image/png;;;products-95.png

Termékértékesítés
* Értékesítésből származó bónusz bevétel csak a helyi adóhatóságnál üzleti tevékenység folytatására bejegyzett Amway üzleti vállalkozóknak folyósítható.