Első rendelésre vonatkozó árengedmény

*A Gyors Start! kedvezmény a belépés napjától számított 10 naptári napon belül, csak egyszer vehető igénybe. A kedvezmény a következő termékekre nem vonatkozik: szakirodalom, bodykey csomagok, termékcsomagok és promóciós termékek.

* Te döntöd el a kedvezmény mértékét: Ingyenes regisztráció első rendelés esetén, amennyiben az legalább 100 PÉ (érvényes: szeptember 6-tól) vagy ingyenes regisztráció és 15% kedvezmény első rendelésedből 200 - 300 PÉ közötti rendelés esetén.


Megelégedettségi garancia:

Ha nem vagy teljes mértékben elégedett egy termékkel, visszaküldheted a terméket és mi díjmentesen kicseréljük, vagy teljes értéken beszámítjuk egy másik Amway-termék vételárába, vagy visszafizetjük a termék teljes vételárát.

Ez a garancia nem vonatkozik:

(I.) a nem rendeltetésszerűen, nem normál háztartási célra használt,

(II.) szándékosan megrongált vagy nem megfelelően alkalmazott termékekre,

(III.) azokra az Amway-termékekre, amelyekre meghatározott visszaküldési idő vonatkozik;

(IV.) azokra a termékekre, amelyekre kifejezett írásos garanciát vállaltak.


Amway márkák:

* Forrás: Euromonitor International Limited; Vitaminok és étrend-kiegészítők, kiskereskedelmi forgalom világszinten, százalékos lebontásban, 2020.
* Forrás: Euromonitor International Limited; 2020-as Szépség- és testápolás adatbázis, prémium kozmetikai és prémium bőrápolási kategória és alkategória, éves értékesítés világszinten 2020-ben.


Termékértékesítés:

Értékesítésből származó bónusz bevétel csak a helyi adóhatóságnál üzleti tevékenység folytatására bejegyzett Amway Üzleti Vállalkozóknak folyósítható.