Kérdések és válaszok a NUTRILITE Power of 5 kampány online adományozásához

Szeretnék adományommal hozzájárulni a NUTRILITE Little Bits kampányhoz. Hova kerül az adományom?

Adománya a svájci Zugban bejegyzett ammado adományszolgáltató szervezeten keresztül a CARE szervezethez kerül. A CARE az Ön adományát arra fordítja, hogy a 2016-ig tartó NUTRILITE Adj egy 5-öst kampány keretében az Amway által meghatározott és támogatott programokon keresztül segítse az alultáplált gyermekeket 15 országban.

Miért vontak be egy külső szereplőt az adományozási folyamatba? Mi az ő szerepük?

Az ammado segítséget nyújt a CARE-nek a NUTRILITE Little Bits számára felajánlott adományok összegyűjtésében, azokban az országokban is, ahol a CARE-nek nincs kirendeltsége.

A CARE melyik kirendeltségéhez juttatja el adományomat az ammado?

Ha a CARE jelen van az Ön országában, akkor adománya a CARE helyi kirendeltségéhez, onnan pedig a CARE US szervezethez kerül. Egyéb esetekben az adományt közvetlenül a CARE US szervezet kapja meg, amely az Amway globális partnere.

Erre a hivatkozásra kattintva bárki adományozhat, vagy az adományozás csak az Amway munkatársai és üzleti vállalkozói számára lehetséges?

Ez a hivatkozás nem csak egy meghatározott csoport számára érhető el, így adományával bárki hozzájárulhat az alultáplált gyermekeket segítő NUTRILITE Little Bits kampány célkitűzéseihez.

A CARE megkapja az adományom teljes összegét?

Az ammado minden adományból 5%-ot levon.  Az adomány kifizetése során a hitelkártya használatával kapcsolatos díjak is felmerülhetnek.  

Levonhatom-e az adományomat az adómból?

A CARE részére kifizetett adományok az adóból levonhatók, ha az adott ország adótörvényei ezt lehetővé teszik. Kérjük, hogy a levonhatóság megállapítása érdekében tanulmányozza a hatályos adótörvényeket vagy forduljon egy adótanácsadóhoz.

 

Jogi nyilatkozat

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a hivatkozásra kattintva átirányításra kerül az ammado weboldalára.  Ez a weboldal nem áll az ellenőrzésünk alatt. Külső fél weboldalán közzétett információkért és elérhető anyagokért nem vállalunk felelősséget. Javasoljuk, hogy mielőtt személyes adatokat vagy más információkat adna meg egy külső weboldalon, olvassa el az oldal használati és adatvédelmi feltételeit. Az Amway nem vesz részt az adományok ammado által a CARE részére történő eljuttatásában. Az Amway és leányvállalatai nem vonhatók felelősségre az ammado vagy a CARE által elvégzett vagy elmulasztott tevékenységekért. Az adományok adóból történő levonhatóságát az adott ország törvényei és rendelkezései határozzák meg. Részletes információkért kérjük, forduljon adótanácsadójához.