HUF 3 100,00
(További árak)
Mennyiség:

  Az L.O.C™ Univerzális  tisztítószer hatékonyan elbánik a kosszal és szennyeződéssel, így higiénikusan tisztává teszi otthonodat. Kiemelkedő tulajdonságai:

  Kiemelkedő tulajdonságai:

  Most minden eddiginél fontosabb, hogy biztonságos és tiszta otthont tudjunk teremteni saját magunk és családunk számára. Szerencsére az L.O.C.™ Univerzális tisztítószerrel könnyen makulátlan tisztaságot tarthatsz az otthonodban. Ez a hatékony, univerzális tisztítószer mindenfajta kosszal, lerakódással és szennyeződéssel elbánik minden mosható felületen, így ragyogóan friss megjelenést és illatot kölcsönöz otthonodnak. Biztos lehetsz benne, hogy semmilyen káros anyagot nem viszel be otthonodba, mert az L.O.C.™ Univerzális tisztítószer természetes forrásból származó összetevőkből készült, és nem tartalmaz foszfátokat, maró hatású savakat vagy klóros fehérítőt. Ráadásul teljes mértékben biológiailag lebomló.


  Fontos tudnivalók:

  • Hatékony, csíkmentes ragyogás természetes eredetű, mégis kiemelkedően hatékony összetevőkkel.
  • Az Amway BIOQUEST FORMULA™ összetételét tartalmazza, mely természetes eredetű összetevőből áll, így nem károsítják a környezetet.
  • Minden mosható felületen használható.
  • Öblíteni nem szükséges. Csak mosd le a felületet, és kész.
  • Ez a biztonságos összetételű termék több mint 50 éve szolgálja a családokat.

  Használata:

  • Adagolj 30 ml L.O.C.™ Univerzális tisztítószert 5 liter vízhez egy vödörben.
  • Mosd le a felületet, és szükség szerint szárítsd meg. Öblíteni nem szükséges!
  • Ha permetként használod kisebb területek tisztításához, az Amway™ Permetszóró flakonban keverj össze 50 ml L.O.C.™ Univerzális tisztítószert 450 ml vízzel. Permetezd a felületre, és töröld szárazra. Nem kell leöblíteni, de a permetet a keverést követő 30 napon belül használd fel.  
  • Végül, ez a sokoldalú tisztítószer segíthet megőrizni a kéz higiéniáját és tisztaságát is. Kéztisztításhoz használd koncentrált állapotban, majd öblítsd le a kezed.

  Összetevő neve CAS szám Általános megnevezés
  Water 7732-18-5 Víz
  Sodium Laureth Sulfate 68585-34-2 Anionos felületaktív anyag
  C10-16 Alcohol Ethoxylate 68002-97-1 Nemionos felületaktív anyag
  Cocamidopropylamine Oxide 68155-09-9 Amfoter felületaktív anyag
  Sodium Chloride 7647-14-5 Konyhasó
  Citric Acid 77-92-9 Szerves sav (pH-szabályozó)
  Fragrance Proprietary - see IFRAorg.org Illat
  Methylchloroisothiazolinone 26172-55-4 Tartósítószer
  Methylisothiazolinone 2682-20-4 Tartósítószer

  FIGYELEM. Súlyos szemirritációt okoz. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó.