16 800,00HUF
(További árak)
Mennyiség:

  Mennyiség:

   A Nutrilite™ Szója-, búza- és borsófehérje alapú porkeverék  csúcsminőségű növényi alapú fehérjét biztosít, így gondoskodik az aktív életvitelhez szükséges optimális napi bevitelről.  

   Kiemelkedő tulajdonságai:

   A fehérjék az élet építőelemei, mert a test minden egyes sejtjében megtalálhatók, és hozzájárulnak a sérült sejtek regenerálásához, valamint az új sejtek építéséhez. Egy kerékpár vázához hasonlóan a fehérje jelenti a tartókeretet a szervezetnek, valamint a vázat a csontok és az izmok számára. Ám szervezetünk nem képes tárolni a felesleges fehérjét, ezért gondoskodnunk kell a folyamatos bevitelről. Sokan azt gondolják, hogy az étrendjük biztosítja a szükséges fehérjét, de a fehérje főbb étrendi forrásai a tej, a tojás, a sajt és a vörös húsok. Ha valaki vegetáriánus vagy más speciális étrendet követ, előfordulhat, hogy nem jut elegendő fehérjéhez.

   A Nutrilte™ Szója-, búza- és borsófehérje alapú porkeverék kiegyensúlyozott és egészséges alternatívája a fehérje hagyományosabb formájának, és mind a kilenc esszenciális aminosavat tartalmazza, melyek hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez. A gyors, egyszerű és nagyon praktikus Nutrilte™ Szója-, búza- és borsófehérje alapú porkeverék az ételekhez és italokhoz adagolható anélkül, hogy megváltoztatná eredeti ízüket. Próbáld ki, és keverj egy evőkanálnyi fehérjeport minden nap az edzést utáni smoothie-dba!
    

   Fontos tudnivalók:

   • Nem tartalmaz állati eredetű összetevőket és alkalmas vegetáriánusok számára.
   • Egy adag kevesebb mint 0,5 zsírt tartalmaz.
   • Könnyen megemészthető.
   • Ez a praktikus fehérjepor mesterséges színezékeket, aromákat vagy hozzáadott tartósítószereket nem tartalmaz..
   • Bár egyes ételek bőséges mennyiségű fehérjét tartalmaznak, sokszor magas a koleszerin-, telített zsír-, só- és kalóriatartalmuk. A Nutrilte™ Szója-, búza- és borsófehérje alapú porkeverék egészséges alternatívája lehet ezeknek az ételeknek.
   • Egy evőkanálnyi fehérjepor 8 g fehérjét tartalmaz. Az embernek testtömeg-kilogrammonként legalább 0,83 g fehérjére van szüksége naponta. Ez azt jelenti, hogy egy 60 kg-os embernek naponta körülbelül 50 g fehérjét kell elfogyasztania.  *
   • Egyszerűen adagolható meleg vagy hideg ételekhez és italokhoz, anélkül, hogy megváltoztatná eredeti ízüket. Próbáld ki aPure Power Smoothie-hoz, a Mandulás energia smoothie-hoz vagy a méregtelenítő sárgarépa és narancs smoothie-hoz!
   • Mind a kilenc esszenciális aminosav kiegyensúlyozott keverékét tartalmazza. Az „esszenciális” azt jelenti, hogy a szervezet nem képes ezeket önállóan előállítani. Ide tartozik a hisztidin, az izoleucin, a leucin, a lizin, metionin, a fenil-alanin, a treonin, a triptofán és a valin.
   • Alkamas vegetáriánusok számára.
   • A termék nem tartalmaz állati eredetű összetevőket.


   * A fehérje hozzájárul az izomtömeg fenntartásához és a csontok épségének megőrzéséhez. https://www.efsa.europa.eu/en/press/news/120209.

    
   ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK EGY ADAGBAN(10 g) 100 g-ban
   Energia 170 KJ/40 Kcal 1700 KJ/400 Kcal
   Zsír 0,48 g 4,8 g
     amelyből telített  zsírsavak  0,06 g 0,6 g
   Szénhidrát 0,32 g 3,2 g
     amelyből cukrok 0 g 0 g
   Fehérje 8 g 80 g
   0,23 g 2,3 g
   Esszenciális aminosavak
   Izoleucin 390 mg 3900 mg
   Leucin 660 mg 6600 mg
   Lizin 510 mg 5100 mg
   Metionin és cisztin 220 mg 2200 mg
   Fenilalanin és tirozin 750 mg 7500 mg
   Treonin 310 mg 3100 mg
   Triptofán 120 mg 1200 mg
   Valin 400 mg 4000 mg
   Hisztidin 210 mg 2100 mg

   Kiknek ajánljuk?

   • Azoknak, akik nem fogyasztanak elegendő mennyiségű tejet, húst, sajtot, vagy más, magas fehérje-tartalmú ételeket.
   • Azoknak, akik sokat mozognak.
   • Azoknak, akik aggódnak étrendjük kalória-és zsírtartalma miatt.
   • Azoknak, akik kihagynak étkezéseket, kis adagokat esznek, vagy úgy érzik, hogy több fehérjére van szükség az étrendjükben.
   • Gyermekeknek (3 éves kor felett), serdülőknek, időseknek, terhes, illetve szoptató anyáknak, akiknek több fehérjére van szükségük.

   Javasolt adagolás:

   Igény szerint naponta egyszer, vagy többször oldj fel 1 mérőkanálnyi (kb. 10 g) fehérjeport tejben vagy más italban. Lefedett edényben jól keverd el, vagy rázd össze 1 percig. Tetszés szerint fogyasztható levesben, salátára szórva, vagy más élelmiszerbe keverve.

   Figyelem!

   Fogyasztása gyermekeknek három éves kor alatt, orvos megkérdezése nélkül nem javasolt. Szorosan zárd le a dobozt. Száraz, hűvös helyen tárolja. A csomagolás tartalma leülepedhet a szállítás során.